פיסורה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

13/12/2000 | 19:46 | מאת: yifat

נבדקתי ע"י כירוג ואובחנה אצלי פיסורה הונחתי לעשות אמבטיות יומיות ולמרוח משחת עזרקאין ג'ל. נאמר לי שאם לאחר שבוע של אמבטיות ומשחות זה לא יעבור אצטרך לעבור ניתוח. רציתי לדעת כמה פעמים ביום צריך למרוח את המישחה? האם הניתוח פותר את הבעיה אחת ולתמיד? והאם יש עוד משהו שאפשר לעשות כדי להימנע מניתוח?. תודה

14/12/2000 | 13:11 | מאת: meital

יפעת, שלום. כדאי לך לנסות "שמן פרפין" מרכך מאוד את היציאות. יש להתמיד ולשתות בערך כף מלאה 3 פעמים ביום במשך חודש. ניסיתי זה עבד, רק שההתמדה חשובה מאוד.

15/12/2000 | 17:08 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום ליפעת ומיטל, ראשית ברצוני להפנותכן למאמר בנושא בו יש פרוט של רוב שאלותיכן http://doctors.co.il/surgery/article/229/ אם יהיו שאלות נוספות ניתן לחזור אלינו. דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה