כאבים עזים בבטן

דיון מתוך פורום  כירורגיה

12/12/2000 | 22:14 | מאת: יוסי

שבוע שעבר היתה לי שפעת חזקה שסגרה לי את הגרון עם שקדים שלא יכולתי לאכול כלום בעזרת אנטיביוטיקה היצלחתי לגבור על הבעיה בגרון ולאחר 3 ימים שוב אני בן האוכלים אך נוצרה בעיה חדשה עכשיו יש לי כאבי בטן עזים בחלק התחתון של הבטן וגם בגב אני מרגיש באזור החלק התחתון באותו הזמן כאבים עזים ההרגשה היא שאם אני יכנס לשרותים זה יעבור אבל שם שום דבר לא מצליח לצאת יש למשהו רעיון מה זה יכול להיות? רב תודות יוסי

13/12/2000 | 19:56 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום יוסי, מצבך מחייב בדיקה על ידי רופא ולא שאלות ברשת, בעיקרון במחלה זיהומית כפי שעברת יש הגדלה של בלוטות לימפה גם בבטן הדבר יכול לגרום כאבים. מציע כי תפנה לרופא משפחה לבדיקה חוזרת ואולי גם לכירורג. דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה