חשד להרניה בהריון

דיון מתוך פורום  כירורגיה

04/12/2000 | 20:45 | מאת: שני

שלום שמי שני אני בת 41 ואני בהריון בשבוע 17 מזה חודש ימים אני חשה בכאבים במפסעת שמאל המקשים עלי את העמידה ואת ההליכה יש הקלה בכאבים בזמן מנוחה. ביקור אצל גניקולוג,אורטופד, ביטלו כל סוג לעינינם בכאב. ההריון מלווה בעצירויות קשות אבקש לדעת מה היא הבעיה ואם זו הרניה מה אפשרויות טיפול במהלך הריון ומה הסכנות הנובעות מהרניה במהלך הריון. בתודה מראש שני.

04/12/2000 | 20:49 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום שני, ראשית אין אנו יודעים אם מדובר בהרניה, ולכן להשלמת הברור היבדקי על ידי כירורג. בעיקרון הריון אינו מפריע לניתוח לא לך ולא לעובר. דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה