טחורים?!

דיון מתוך פורום  כירורגיה

10/08/2000 | 23:38 | מאת: ענת

שלום רב! אני בת 24, ואני סובלת מטחורים (כך אני חושבת) מזה שנה וחצי. מעולם לא הלכתי להיבדק, שכן זה מביך אותי מדי. אין לי כמעט דימומים, אך כל פעם לאחר שאני בשירותים, יש לי כאבים בפי הטבעת. אני מרגישה שמשהו "יוצא" החוצה מפי הטבעת, וכשאני מחזירה ומכניסה אותו פנימה, הכאב נעלם. אין לי כל בעיה להמשיך בריטואל הזה, שכן הכאב נפתר על ידי כל פעם לאחר שאני בשירותים, אך האם יש בכך סכנה בריאותית כלשהי? האם יש אפשרות להמשך הסתבכות? אם כן, איזו? האם יש דרך לטפל בכך מבלי ללכת לרופא? (ניסיתי מישחות שונות שלא ממש עזרו).יש לציין שהיציאות שלי הן בסדר יחסית, ואין לי בעיות עצירות בדרך כלל. לתשובתך אודה.

11/08/2000 | 15:35 | מאת: ד"ר ישראלית

שלום ענת ממליץ כי תכנסי לאתר הכירורגיה ותקראי על מחלות הקשורות בפי הטבעת מאמר אחד - בנושא טחורים מאמר שני בנושא סדק (פיסורה) בפי טבעת אם יהיו עוד שאלות נשמח לענות דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה