כאבים עזים באשך השמאלי.

דיון מתוך פורום  כירורגיה

03/12/2000 | 22:46 | מאת: גד

לפני כ- 9 שנים עברתי ניתוח וריקוצל. אני בן 31. לפני שבועיים בדיוק החל כאב עז באשך השמאלי בלבד. לא מסביב ולא בורידים הכאב הוא באשך ואף בצד אחד שלו. הכאב הוא כאב שלא ניתן לתאר (אף ללא מגע כל שהוא ). ביקרתי אצל אורולוג שבדק ולטענתו הכאב הוא מקומי באשך עצמו ולדבריו דבר זה קורה ועובר מעצמו. הוא נתן לי כדור נגד כאבים שמשתחרר לאט, ואכן כשלקחתי את הכדורים למשך 10 ימים הכאב ביום היה נעלם (בעיקבות הכדור) ובלילה היה חוזר. כיום לאחר שבועיים מתחילת הכאב ולאחר סיום שימוש בכדורים הכאב נחלש אך עדין קיים כאב מונותוני שפשוט נמצא שם. 1. אם תוכל להסביר לי בדיוק מה הבעיה (הרופא לא פירט לי)? 2. האם יש קשר לוריקוצל? 3. למה ממשיך הכאב? 4. האם תוכל להמליץ על אורולוג טוב שמקבל דרך קופ"ח מכבי באזור המרכז ת"א, הרצליה) תודה רבה גד

04/12/2000 | 18:38 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום גד, העינין גם לא נראה לי, הבעיה היא לאבחן אם חל איזו שהיא בעיה באשך וזאת עושה אורולוג. תוכל לשאול את שאלתך בפורום אורולוגיה כאן דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה