החלמה לאחר ניתוח טחורים - אודה מאוד לתשובה מהירה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

29/09/2003 | 23:35 | מאת: מיקי

דוקטור שלום רב. לפני כשבוע עברתי ניתוח של כריתת טחורים פנימיים , לאחר הניתוח הודיע לי הרופא המנתח שהטחורים היו גדולים מאוד . מזה כשבוע אני שוכב במיטה עם כאבים עזים ביותר באזור פי הטבעת וסביב החלק העליון של הרגליים , כאשר אף אחד ממשככי הכאבים שנתנו לי אינו עוזר . ראוי לציין כי אני לא מרבה באכילה עקב הפחד מהכאב שביציאה הקרובה .שאלותיי הן : 1. האם תהליך ההחלמה אמור להיות כל כך כואב וכמה זמן זה נמשך ( יש לציין שאני עושה כ8 אמבטיות ביום ובלילה ) וכמעט אנני יושן מרוב הכאבים . 2. קיימת אצלי תחושה תמידית של רצון ליציאה , תחושה זו כואבת ( בנוסף לכאב בפי הטבעת ) עקב תחושה זו הדרך היחידה בשבילי להשתין היא בתוך אמבטיה חמה מאוד שכן המים החמים מבטלים את התחושה הנ"ל , האם זה תקין וכיצד ניתן להקל על תחושת היציאה התמידית הכואבת ? בתודה מראש ובכבוד רב מיקי

30/09/2003 | 10:42 | מאת: ד"ר ספוליאנסקי

שלום מיקי תקופת ההחלמה בניתוח טחורים היא יחסים גדולה יותר מאשר בניתוחים אחרים. כשבועיים . רצוי שתצא מהמיטה ותלך ככל שתלך יותר המצב ישתפר . כמו כן קח מרככי יציאה.

מנהל פורום כירורגיה