חיפוש חומר רפואי בנושא אונקולוגיה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

02/12/2000 | 00:29 | מאת: מייק

עזרה בחיפוש חומר - אונקולוגיה 1. היכן נמצאת הספריה הרפואית הטובה ביותר בתחום האונקולוגיה בישראל? 2. אני מעוניין לערוך חיפוש אחר חומר רפואי אודות סוג נדיר של גידול ממאיר. כיצד ניתן לאתר סטודנטים או אנשי אקדמיה שיסייעו לי בחיפוש החומר בתמורה לתשלום (נכבד)? 3. אני מחפש חומר מאוד ספציפי (לגבי חלק מהחומר יש בידי את שמו המלא של המאמר, כולל מקום ותאריך פרסומו). האם יש מאגר רפואי מקיף באינטרנט הכולל את מרבית כתבי העת הנחשבים בתחום אליו ניתן לגשת און-ליין מיד? תודה

03/12/2000 | 18:29 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום מייק, ברוב בתי החולים בארץ יש ספריות רפואיות אליהן תוכל לפנות בשאלתך. בסיפריה הלאומית בירושלים תוכל למצוא מותגים נדירים בכל נושא כולל ברפואה. אם תעביר לי את הנושא אנסה לאתר חומר באינטרנט בנושא ולהעביר כתובות דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה