קשירת טחורים פנימיים

דיון מתוך פורום  כירורגיה

02/12/2000 | 18:55 | מאת: זיוה

שלום, אני שואלת עבור אישה בגיל קרוב ל-90, אשר הוצע לה לעבור את הניתוח הנ''ל. רציתי לדעת: 1. האם מדובר בהרדמה כללית או מקומית? 2. האם ניתוח זה נחשב לקל/מסובך? 3. כיצד יכולה אישה בגיל זה להתמודד עם ניתוח כזה, וכמה זמן לוקחת ההתאוששות ממנו? בתודה, זיוה נ.ב. אשמח אם תוכלו להפנות אותי למקורות נוספים בהם אוכל למצוא חומר בעברית על הבעיה/הניתוח.

02/12/2000 | 21:35 | מאת: יורם

תנסי לפנות לפרוקטוליין

03/12/2000 | 18:42 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום לזיוה, קשירת טחורים אינה ניתוח אלא פעולה הנעשית במרפאה ללא צורך בהרדמה כלל. מציע כי תקראי את המאמרים בנושא באתר שלנו http://doctors.co.il/surgery/cat/3/ אם מדובר בניתוח טחורים הדבר נעשה בהרדמה כללית או בחצי גוף. ליורם הנכבד תודה על העזרה עליך לזכור כשאתה מפנה אנשים לטיפול במרפאה מכובדת זו כי מדובר ברופאים כמונו העובדים באופן פרטי ומשתמשים בטכניקות זהות, וגובים סכום נכבד תמורת עבודתם.... דר' ויזר

03/12/2000 | 18:49 | מאת: זיוה

רוב תודות! זיוה

מנהל פורום כירורגיה