Cancer and derivatives in bladder

דיון מתוך פורום  כירורגיה

01/12/2000 | 09:12 | מאת: uri

בר םולש .(תובר םינש הנשיע איה) הנשנו רזוח ןפואב ןתשה תיחופלשב ןטרס תעפוהמ תלבוס יתבס היפוקסוטסצ) םימיענ אל דאמו םינשנו םירזוח םילופיטו תוקידב תרבוע איה ךכ בקע הלצא ררועש המ ,ןתשה תיחופלשב םינבא הלצא ולגתה הנורחאה הקידבב .(..המודכו :תולאש רפסמ(...ילצאו) תויהל היושע םינבאה תעפוה םאה ?ןטרסה ירקמ ןיבל םינבאה תעפוה ןיב רשק שי םאה .1 ?הרבעש םילופיטה לש אצוי לעופ תוחונ יא עונמל תנמ לע) תיחותינ הניאש ךרדב םינבאה תדמשה/תאצוהב לפטל ןתינ םאה .2 ?(ןתינש לככ ,שארמ הדותב .ירוא

04/12/2000 | 18:41 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום אורי, התחום בו אתה שואל שייך לאורולוגיה, פנה לפורום אורולוגיה באתר שלנו דר' ויזר

04/12/2000 | 19:14 | מאת: uri

Thank you for answering. I've already left a message in the Urology forum about a week ago, but wasn't answered... I'd be grateful if you could help me in getting an answer from the relevant physician, for my grandmother seems to need a professional advice. Thank you again, in advance, Uri.

מנהל פורום כירורגיה