בעיות גב תחתון

דיון מתוך פורום  כירורגיה

28/11/2000 | 21:06 | מאת: רונית

לפני כ10 שנים התגלתה אצלי פריצה בדיסק בין חוליות S1/L5 ומאז עברתי את כל הטיפולים האפשריים שכללו פיזיוטראפיה, זריקות, ואף טיפול לא קונבנציונאלי לרבות דיקור בביה"ח "לוינשטיין". לאחרונה עברתי שאיבת דיסק בהמלצת רופא מומחה, אך לא חל שיפור במצבי. אני אמנם לא בהתקפה אך הסימפטומים הרגילים שלי נמצאים כל העת. שאלתי היא: מה עוד ניתן לעשות?!

28/11/2000 | 21:44 | מאת: רוחלה

רונית כתב/ה: > > לפני כ10 שנים התגלתה אצלי פריצה בדיסק בין חוליות S1/L5 ומאז > עברתי את כל הטיפולים האפשריים שכללו פיזיוטראפיה, זריקות, ואף > טיפול לא קונבנציונאלי לרבות דיקור בביה"ח "לוינשטיין". > לאחרונה עברתי שאיבת דיסק בהמלצת רופא מומחה, אך לא חל שיפור > במצבי. אני אמנם לא בהתקפה אך הסימפטומים הרגילים שלי נמצאים כל > העת. > שאלתי היא: מה עוד ניתן לעשות?!

29/11/2000 | 10:05 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום לכם טעיתם בכתובת בפורום כירורגיה אין אנו עוסקים בבעיות אלו, פנו לפורום אורטופדיהhttp://www.doctors.co.il/forums/list.php?f=24 דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה