המלצה לניתוח-טיפול בטחורים

דיון מתוך פורום  כירורגיה

28/11/2000 | 20:30 | מאת: מימון

שלום רב לד"ר ויזר אני מדמם קשות מטחורים ורמת ההמוגלובין ירדה ל- 9 והברזל ירד ל- 12 עברתי בעבר קשירה של הטחורים אך ללא הצלחה מרובה. בימים אלה אני עורך בירור לשיטות טיפול אחרות במכון פרוקטוליין מבוצע טיפול בקרני ליזר או קרן אינפרא האם יש לכם מידע לגבי הטיפול והצלחות שהיו או אשמח לקבל אינפורמציה לדרך טיפול שהוכחה כמוצלחת ללא כאב. תשובתכם דחופה לי מאוד בתודה מראש מימון

29/11/2000 | 10:07 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום מימון, השיטות הלא ניתוחיות טובות רק בכ- 80 אחוז מן המקרים, בבית חולים בדקנו בעבר את כל השיטות של אינפרא ולייזר ולא התרשמנו מהן לדעתי במצבך עדיף כי תבצע ניתוח טחורים . בהצלחה דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה