ניתוח כלי דם בצואר לאחר שבץ

דיון מתוך פורום  כירורגיה

27/11/2000 | 07:32 | מאת: adi

לרופאים שלום רב, אבי עבר ארוע מוחי קשה לפני כחודשיים. אובחנה אצלו בבדיקת סי.טי הצרות של כלי הדם בצוואר (צד אחד 80 אחוז ובצד השני 90 אחוז). נאמר לנו שהוא חייב לעבור ניתוח בכלי הדם האלו בהקדם. הייתי מעוניינת לדעת מיהו המנתח המיומן ביותר בארץ בביצוע ניתוח סבוך זה? אודה לכם אם תענו לי בהקדם, מאחר והנושא דחוף.

27/11/2000 | 18:50 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום אדי, על פי דבריך הניתוח הכרחי, אין אנו נוהגים להמליץ על מנתחים. בכל מרכז רפואי גדול יש כירורגים לכלי דם וזכותך לקבל יעוץ ממנתח נוסף לפני ביצוע הניתוח. דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה