כאב באשכים

דיון מתוך פורום  כירורגיה

06/08/2000 | 19:30 | מאת: zic

שלום כבר חודש יש לי כאב באשך ימין שאף משפיע על רגל ימין. אין מלבד הכאב המעיק תופעות נוספות מיוחדות. אני בן 28 נשוי ובריא. מה זה יכול להיות ? האם כתוצאה משריר תפוס האם דלקת באשך מה עושים ? ZIC

07/08/2000 | 00:17 | מאת: ד"ר ישראלית

שלום זיק כאבים כפי שאתה מתאר יכולים לנבוע מבעיה באשך, בקע- שבר במפשעה או כפי שציינת מתיחת גיד. בכל מצב יש להבדק על ידי כירורג או אורולוג על מנת לאבחן את הבעיה. ישנם מצבים באשך אשר עלולים להיות מסוכנים לבריאות האשך. גש להבדק... דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה