כירורגיה בנושא פה ולסת

דיון מתוך פורום  כירורגיה

21/11/2000 | 23:50 | מאת: כלנית

שלום אני בת 20 ואני אמורה לעקור שן כלואה שן בינה שהיא במצב של שכיבה מוחלט(מהצילום) ונאמר לי מפורשות שאני לוקחת סיכון גבוהה לכך שהשפה התחתונה תישאר רדומה בגלל שהשן התפתחה והיא כאילו תפןסה בעצב וממש קשורה וקרובה לעצב יש לי מספר שאלות: 1.האם יש רופא שאני יכולה לסמוך עליו שיעקור לי אותה מבלי לקחת אחריות על נכות? 2.האם הנכות היא לכל החיים? תודה רבה חוששת ולחוצה

22/11/2000 | 18:13 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום כלנית, הנושא אינו בתחום המקצועי שלי, ברוב בתי החולים יש מחלקות ל"פה ולסת" בהם עובדים מנתחים מומחים בתחום. אני מעריך כי שום אדם לא יכול להבטיח למנוע נזק באופן מוחלט פגיעה בעצב יכולה להתרחש ואם אין היא פגיעה מלאה העצב נוטה להתאושש בצורה איטית. בהצלחה דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה