שבר

דיון מתוך פורום  כירורגיה

03/08/2000 | 16:59 | מאת: אלמוני

אני בחור צעיר הסובל מהרני ה שמתי לב כשאני חולה ההרניה ממש גודלת לממימדים עצומים משהוא בסדר גודל של חצי מילון לפחות. מה הסיבה שזה קורה ?[זה קורה בעיקר כשיש לי שפעת או שיעול חזק]

03/08/2000 | 20:42 | מאת: ד"ר ישראלית

שלום לך בחור צעיר, ראשית אני רוצה לכוון אותך למאמר הכולל לגבי "שבר" - הרניה תמצא שם את מירב התשובותhttp://www.doctors.co.il/surgery/article/237/ לשאלתך: כל מאורע המעלה את הלחץ בתוך חלל הבטן גורם להתבלטות של הבקע, כך גם שעול... ממליץ כי תפנה לכירורג לתאם מועד לניתוח. דר' ויזר

10/11/2004 | 23:32 | מאת: משה

קיבלתי שבר לפני כחודש ואני מעוניין לדעת איזה שיטת ניתוח עדיפה. ניתוח רגיל או בלייזר מהם אחוזי הצלחה בכל שיטה. כול רופא מעדיף שיטה שונה. אבקש עזרה. תודה מרש

מנהל פורום כירורגיה