טחורים

דיון מתוך פורום  כירורגיה

19/11/2000 | 22:42 | מאת: סיוון

שלום רב. שמי סיוון, אני בת 21.5. עצוב לי מאוד שבעית הטחורים תפשה אותי בגיל כה מוקם. לפני כשנתיים פתאום יצאה לי בליטה קטנה שהציקה לי. קיבלתי טיפול של משחה ונרות וזה לא חזר עוד. מאז הפיסורה שבאה יחד עם הבליטה לא נותנת לי מנוח. אני עושה הכל כדי להרגיש טוב (תזונה נכונה, פעילות ספורטיבית, שתית תה הממליס) ולא ללכת לרופא כי אני מאוד מפחדת. לפני שבוע וחצי התחילו אצלי שלשולים ובכל פעם אני רואה המון דם. כל פעם לפני שאני צריכה לשירותים שוב, אני מרגישה כאב של כאילו פצע בפנים, דומה לכאב מחזור. שלשול אצלי - נדיר מאוד, כל חיי אני סובלת מעצירות ולכן עוד מילדות מגבילה את עצמי באוכל מתאים. השלשול לא מפסיק אפילו מאורז (שאני בד"כ לא אוכלת) והדם לא מפסיק אפילו מהממליס וסירפד שאני מכינה לי. מה זה יכול להיות? האם וירוס? למי עליי לפנות? מה אוכל לעשות בינתיים בעצמי? ואם עליי להתחיל לדאוג ברצינות? תודה מראש.

21/11/2000 | 19:02 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום סיוון נראה לי כי בעיתך מורכבת יותר מפיסורה או טחורים, רצוי לברר את נושא השילשול ובמגביל לפנות לכירורג שינסה לאבחן את הבעיה בפי הטבעת הכאבים והדימום נוטים לכוון של פיסורה כרונית אשר ניתן לטפל בה. דר' ויזר

05/12/2002 | 01:05 | מאת: בעל אשכים סימטריים

ניסית להדליק את הנרות לפני שדחפת אותם לתחת?

מנהל פורום כירורגיה