אנמיה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

19/11/2000 | 18:16 | מאת: רמי

ד"ר שלום אבי החל לסבול לאחרונה מאנמיה המלווה בירידה במשקל ויציאות לא סדירות. לפי הנחיית הרופאים בוצעה בדיקת קולונוסקופיה, בה נקבע כי המעי תקין. בשלב שני בוצעעה בדיקת גסטרוסקופיה בה נתגלה בעומק 30 ס"מ מהשיניים כיב עם גבולות לא סדירים, מדמם במגע שאינו חוסם את הושט. כמוכן נתגלה בקע סרעפתי של 3 ס"מ. אבקשכם לענות לי (עד שתגיע תשובת הביופסיה) כי במידה ומדובר בגידול ממאיר מהי חומרתו של גידול בושט ומה הסיכויים להרפא ממנה ?

19/11/2000 | 22:08 | מאת: ד"ר א. ויזר

רמי יקר אנא חכה בסבלנות לתוצאות הביופסיה, על פניו לא נראה טוב, במידה ותזדקק לעזרה חזור אלינו דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה