קיבוע גבס

דיון מתוך פורום  כירורגיה

11/03/2000 | 03:53 | מאת: יוסף מרגלית

שלום:דוד חי בן 10 בעת משחק כדורגל דוד עמד בשער וניסה לעצור כדור צדדי ושבר שורש כף היד. נעשה קיבוע רשלני במרפאת פינסקר בראשון והקיבוע לא ניקבע במקומו אלה עם סטייה חריפה בפגישה עם מומחה מייעץ ניתוח אך ממליץ איבחון חוזר מכיוון שאצל ילדים העצם יכולה לתקן את עצמה. אין בעייה מוטורית קיימת כרגע בעייה אסטטית לתגובתך תודה

21/03/2000 | 16:26 | מאת: ד"ר ישראלית

מצטער הנוש א הרחק מתחום הבנתי. המלצתי לפנות לאורטופד המתמחה בכף יד או לאורטופד ילדים. בהצלחה. אל תזניח את הפציעה הזנחה עלולה להגיע למצב בו לא ניתן לעזור. שלומי

מנהל פורום כירורגיה