כאב מעל האשך

דיון מתוך פורום  כירורגיה

16/11/2000 | 22:38 | מאת: דני לב ארי

שלום הנני בן 32 סובל מתופעה מאוד מוזרה פעמים רבות, כאשר אני קרב ל"יציאה" מופיע אצלי כאב חד וחריף מאוד כמה סנטימטרים מעל האשך השמאלי , בתוך העורקים. הכאב הוא עצום וחולף מיידית רק לאחר יציאה. אורולוג אחד אמר לי שיתכן וזה דלקת בעורק ושיש לקחת וויוקס במשך שבועיים אורולוג שני אמר לי לקחת אנטיביוטיקה סיפרוגיס במשך חודש וחצי בתור כירורג, האם אתה יכול להצביע על כיוון מסוים לבעייה זאת? אודה מאוד על תשובה

17/11/2000 | 17:00 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום דני, לפי התאור יתכן זמדובר בהקרנה עיצבית, האם הינך סובל מעצירות? האם הנך מתאמץ ביציאה? יכול להיות כי מאמץ זה גורם לתחושת הכאב. אינני חושב כי יש דלקת היות ואז הכאב היה חייב להיות קבוע ללא קשר ליציאות.... דר' ויזר

17/11/2000 | 17:20 | מאת: דני לב ארי

אני מאוד מודה על תשובה אני מבין שאינך חושב שיש דלקת בעורק אכן הכאב אינו קבוע אלא חריף לקראת יציאה אם זה אכן הקרנה עצבית אז מה ניתן לעשות? האם כדור כמו וויוקס יכול לעזור? סיפרוגיס? אפשרויות אחרות? ואגב, אין לי כמעט עצירות. תודה רבה

מנהל פורום כירורגיה