פיסורה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

16/11/2000 | 22:15 | מאת: אלישע

דר. ויזר שלום. שמי אלישע אני בן 45 מת"א. ב-8.11.2000 הובחנה אצלי פיסורה. ברצוני לציין שאיני סובל מעצירות, יש לי 2 יציאות קבועות ביום (בד"כ בבוקר) בקיבה לא קשה במיוחד ולא בעלת נפח גדול במיוחד ואינני מדמם מהרקטום. אני אוכל בצורה תקינה ומסודרת (פירות ירקות שתיית מים וכו. ) תרופות וויטמינים שאני נוטל הם: פרופוליס ואכינציאה X2 ביום ויטמין C" 500MG." לצציצה. X1 ליום. וטבלית 400MG להורדת ליפידים X1 ליום. א.כיצד קרה הדבר(פיסורה) !? ב. הכיצד נירפאים ?! בברכה אלישע מתל אביב.

17/11/2000 | 17:03 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום אלישע מת"א, כל הסיפור שלך רק מראה כי הרפואה איננה מדע מדויק היות ולכאורה אתה האדם האחרון האמור לסבול מפיסורה. קרא בבקשה את המאמר בנושא באתר שלנוhttp://doctors.co.il/surgery/article/229/ ואם יהיו עוד שאלות אשמח לענות. דר' ויזר

17/11/2000 | 21:27 | מאת: אלישע

ד"ר ויזר שלום! א. הנני מודה מאוד להתיחסותך...! האם כוונתך: ( ציטוט מהמאמר) - "יש לזכור כי תופעות אלו יכולות להיות ביטוי של מחלות אחרות של המעי...." במידה וזו היתה כוונתך אבדוק בהתאם. בברכה ותודה אלישע

מנהל פורום כירורגיה