עברתי ניתוח

דיון מתוך פורום  כירורגיה

16/11/2000 | 13:38 | מאת: אתי בניטה

ליפני כ-7 חודשים עברתי ניתוח פרפורצייה של הקיבה בעקבות נטילת כדור אביטרן ליפני כן הייתי בריאה ,לצורך העניין אני בת 22, מאז אני נוטלת כל יום פעם ביןם כדור בשם לוסק נותחתי בבה"ח רבקה זיו בצפת השאלה שלי היא זו לאחרונה התחלתי לחוש בהתכבצויות וכאבים נוספים עד כדי שלעיתים אינני יכולה לעמוד זקוף הלכתי לבדיקה ונאמר לי שאלו תופעות לוואי כתוצאה מהניתוח והוסבר לי שלכשני אחוזים ממנותחי הבטן והמעי נוצרים אח"כ "הדבקויות" של דפנות המעי וזה מה שגורם לכאבים כמו כן הוסבר לי שאלה תופעות שככל הניראה ילוו אותי במשך החיים האם קיימים פתרונות אחרים? או שבאמת אין תקווה גם במקרה של פנייה לרפואה הפרטית?

16/11/2000 | 19:06 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום אתי, צר לי לשמוע, לאחר כל ניתוח נוצרות הדבקויות בין המעיים, כאבים יכולים לנבוע מכך אך ראשית יש לבדוק את הקיבה שנותחה אם אין שם בעיה, ניתן לעשות זאת עם צילום קיבה או גסטרוסקופיה. פני לרופא מטפל בבקשה לערוך בירור דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה