הזעה בכפות הרגליים

דיון מתוך פורום  כירורגיה

16/11/2000 | 00:34 | מאת: איתן

בחצי השנה האחרונה החלה הזעה בכפות הרגליים (ורק בכפות הרגליים) - ההזעה מופיעה רק כאשר אני עם נעליים - וכאשר יחף אין שום בעיה. לאחר הימים הקרים שחלפו עלינו כבר הבנתי שאין קשר לקיץ וללחות - אלה שיש לי בעיה. בדיקות הדם מראות כי אני בריא לחלוטין. ההרגשה הכללית היא חום בכפות הרגליים וגרב עם כתמי רטיבות. מה לעשות ?????????????????

16/11/2000 | 10:30 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום איתן ממליץ התיעצות עם כירורג מומחה לכלי דם יתכן בעיה עצבית או בכלי דם דר' ויזר

16/11/2000 | 22:53 | מאת: איתן

שלום שוב רופא כירוג טוען כי אינו נתקל בבעיה זו מעולם וכי אינו בעיה שתחומו - לפנות לרופא עור. רופא עור טוען שזו בעיית ניורולוג (ונותן נוזל - אנהידרול פורטה נגד זעה) - בעיית עצבים. נירולוג טוען כי אינו בעייה שלו וכי זו בעייה של כירוג . מה עושים ????? אין להם מושג מה לעשות

מנהל פורום כירורגיה