שאלה + ביעור לתשובה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

25/07/2000 | 22:29 | מאת: ירון

ד"ר ויזר שלום ותודה על התשובה אך יש לי עוד שאלה לגבבי הנושא תזכורת: אני בן 24 עברתי ניתוח בקע ליפניי שנה ומאז נמצא אצלי נוזל באשך וציסטה בגודל 1 ס"מ בנוסף התגלה אצלי הסתיידות ווריקוצלה בהתחלה באשך אחד בדרגה נמוכה ולפניי שבוע במהלך בדיקה נתגלתה גם וריקוצלה באשך השני שאלתי היא האם כל הבעיות האלו שכיחות לבניי גילי והאם זה יכול לפגוע באיכות הזרע בהמשך ולבעיות אחרות בנוסף לתשובתך שבוע שעבר נתגלתה לי פרוסטטיטיס בהתחלה טופלתי בטריויד ולאחר מכן החליפו לי את הטיפול לדוקסילין 100 לעשרה ימים שאלתי היא האם הטיפול הוא הנכון בתשובתך הקודמת רשמתה לי להפעיל את הפרוססטטה מה הכוונה והאם הפרוסטטיטיס יכול לגרום לבעיות בעתיד או לחזור על עצמו בתודה מראש

25/07/2000 | 22:38 | מאת: ד"ר ישראלית

שלום ירון ראשית אני חושב כי המילה הנכונה היא ביאור מלשון הבהרה לשאלתך התופעות שאתה מתאר יכולות לנבוע מניתוח, וריקוצלה לרוב מופיע באשך שמאל ראה מאמר בנושא כאן באתר. הפעלת הערמונית נעשית בעזרת עיסוי של הערמונית או בדרך טיבעית על ידי קיום יחסי מין תבחר את הדרך הנעימה יותר... עקרונית נראה כי הטיפול שאתה מקבל הוא נכון. יכולה להיות פגיעה בפוריות בוריקוצלה גדול או כאשר פרוסטטיטיס אינה מטופלת תוכל לבדוק זאת על ידי בדיקת זרע. בברכה דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה