פיסורה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

14/11/2000 | 22:45 | מאת: יצחק

לכבוד דר' היקר קודם כל תודה רבה על התשובה אבל שאלתי היא האם יש טיפול לייזר לבעיה ואם כן האם הוא פחות כואב הן בטיפול הן בהחלמה הן באחוזי ההצלחה ואם כן היכן אפשר לטפל בדרך זו ושוב תודה רבה על הקדשת זמנך לעזור לאנשים שסובלים ברוך תהיה

14/11/2000 | 22:51 | מאת: ד"ר א. ויזר

יצחק היקר, ראשית תודה על ברכתך, כפי שציינתי אינני רואה כל תועלת בנושא הלייזר במקום הסכין. אינני מכיר מקומות שמבצעים ניתוחים אלו בעזרת לייזר, מציע כי לא תחשוש מניתוח רגיל דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה