ANTI - TNF

דיון מתוך פורום  כירורגיה

14/11/2000 | 22:35 | מאת: יפית

שלום רב בעלי הוא חולה קרוהן עם פיסטולה פרי- אנלית. כרגע בשלב זה של חייו הוא נוטל פרדניזון - אחרי ניתוח של אבסצט בפי הטבעת (כרגע יש עוד פיסטולה, נוסף לקיימת) . קצב החלמתו מאוד איטי, ובשיחה שהייתה לו עם רופאו הכירורגי הוחלט על עוד ניתוח אם לא יכול שיפור. לעומת זאת רופא הגסטרו המליץ על תרופה חדשה בשם ANTI - TNF במקום הפרדינזון. רציתי לדעת אם תוכל לספר לי עליה וכן איפה ניתן להשיג חומר עליה - אם באינטרנט או בכל מקום אחר. תודה מראש

14/11/2000 | 22:41 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום יפית כידוע לך הכירורגים עוסקים העיקר ב"חיתוך" ממליץ כי תשאלי בפורום גסטרו החדש שלנו דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה