דימום

דיון מתוך פורום  כירורגיה

12/11/2000 | 14:14 | מאת: דני

מזה זמן רב אני מרגיש מעין "עינב" יוצא כלפי חוץ מפי הטבעת , הדבר לא הפריע לי כאשר מדובר ביציאות ריגלות. כאשר היה לי יציאות לא סדירות ושילשולים הדבר היה מתבטא בנפיחות ה"עינב" ולפעמים עד כדי דמם קל מאוד (מהפצע כמובן). לאחרונה סבלתי מקילקול קיבה מתמשך וכתוצאה מזה היו לי צריבות בלתי פוסקות באזור פי הטבעת + דמם קל עד אשר באחד מהיציאות ככל הנראה נבקע הדבר ודם יצא(בניגוב נראה דם רב). מה יכול להיות קרה ? ומה ניתן לעשות ?

12/11/2000 | 18:34 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום דני, על פי התאור יתכן כי מדובר בטחור חיצוני, ראה כתבה בנושא באתר שלנוhttp://www.doctors.co.il/surgery/article/223/ רצוי לגשת להבדק אצל כירורג ועבור איבחון ולטפל על מנת למנוע את התופעה בעתיד. דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה