בקע

דיון מתוך פורום  כירורגיה

23/07/2000 | 18:01 | מאת: יוסי

שלום לפני מספר חודשים אבי עבר ניתוח בקע-"שבר" (HERNIA) ומאז קשה לו מאד להתכופף אם הוא מתכופף הוא סובל מכאבים עזים אודה לכם אם תוכלו להגיד לי ממה זה נובע והאם זה קשור לניתוח תודה יוסי

24/07/2000 | 01:09 | מאת: ד"ר ישראלית

שלום יוסי כאבים לאחר ניתוח בקע היו צריכים לחלוף לאחר מס' חודשים. אם הכאבים נובעים מהצלקת? או שכואב לאביך בגב? לרוב כאבים בצלקת יכולים להשאר זמן רב עקב המאמץ של שרירי הבטן שניתפרו בעת הניתוח יתכן כי הכאבים אינם קשורים בניתוח ממליץ כי יבדק על ידי כירורג ו/ או אורטופד בברכה דר' ויזר

26/07/2000 | 15:05 | מאת: יוסי

שלום קודם כל תודה על התשובה . בקשר לשאלתך אכן הכאבים בגב האם זה יכול להיות עקב זה שאבי סובל מאבנים בכליות הכאבים בעיקר במאמץ ובעיקר שמתכופפים תודה מצפה לתשובה יוסי

מנהל פורום כירורגיה