עגיל בלשון

דיון מתוך פורום  כירורגיה

10/11/2000 | 19:56 | מאת: מיכל

ד"ר א.ויזר שלום לי יש עגיל בלשון קרוב ל- 5 שנים לחבר שלי יש עגיל בלשון כבר 4 שנים אחותו עשתה עגיל עכשיו וכך גם יש לעוד 4 מחבריי לאף אחד מאיתנו לא נגרם נזק בילתי הפיך , לא היו זיהומים יוצאי דופן (כמובן שאם אתה מנקב את הלשון ודוחף לשם מתכת יגרם זיהום ) , או משהו בסגנון הייתי מאוד מעוניינת אם היית יכול קצת יותר לפרט מה זה יכול לגרום לטווח הקצר והארוך שמעתי כבר שמועות שזה מסרטן ומעבר לעובדה שאתה יכול לבלוע את זה אם אתה לא בודק שהוא סגור לפני שאתה הולך לישון... תודה , מיכל.

11/11/2000 | 10:55 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום מיכל היקרה, מינת כ-6 מחבריך שאינם סובלים מתופעות לואי, מבחינה של סטטיסטיקה זה לא מספר מייצג,אוכל למנות מספר כפול של מקרים עם בעיות שונות החל מזיהום מקומי, "חור" ניקוב שגדל לממדים שהצריכו ניתוח, ישנם דיווחים על הופעת סרטן, נמק כתוצאה מזיהום ועוד. למזלנו אלו דיווחים נקודתיים ולא רבים כך שבסך הכל הבעיה אינה נפוצה ואינה שכיחה. הנושא הוא יותר פילוסופי: מדוע להסתכן בנזק אפילו מזערי שאינו גורם לשום תועלת לדעתי גם לא ביופי שלך ושל חבריך.... שלך דר' ויזר

30/08/2001 | 23:39 | מאת: שחר

רציתי לדעת כאשר אני עושה פירסינג בלשון: 1. האם זה יכול לגרום לנזק גם כאשר אני מטפל בזה כמו שצריך? אם כן, לעתים קרובות/נדירות? 2. האם מסוכן לעשות פירסינג בלשון בגיל ההתבגרות? (גיל 14)? מצפה תשובה: שחר

21/11/2000 | 17:41 | מאת: אחת

עגיל בלשון? זה לא מנומס להוציא לשון, אז בשביל מה לכם?

12/02/2007 | 16:38 | מאת: אירית

בני בן ה16 מעוניין לשות עגיל בלשון. האם יש בכך סיכונים? האם החור הוא בלתי הפיך? מחכה לתשובה בתודה אירית

מנהל פורום כירורגיה