ניתוחי מוח

דיון מתוך פורום  כירורגיה

22/07/2000 | 12:24 | מאת: שלמה

לאימי התגלה גידול באונה הימנית של המוח במידה ויהיה ניתן להסירו, מהו הניסיון הטוב ביותר הקיים בארץ? מהו הניסיון הטוב ביותר שקיים בחו"ל - מרכז רפואי/דואר אלקט מודה לך מאוד

22/07/2000 | 18:31 | מאת: ד"ר ישראלית

שלום שלמה נוירוכירוגיה היא תחום מעט שונה מהכירורגיה הכללית בכל מרכז רפואי גדול בארץ יש נסיון רב בניתוחים אלו ותוכל לקבל מידע על סוג הגידול והאופציות לטיפול בו. אינני מכיר כתובות של אתרים בנושא אך אוכל לבדוק ולתת לך תשובה נוספת כשאמצא. בברכה דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה