קרוהן- תשובה לשירי

דיון מתוך פורום  כירורגיה

20/07/2000 | 13:23 | מאת: שרון

שירי הי, תודה על תשובתך, עכשיו הבנתי למה התכוונת ומבינה למה אין עלות על הזריקה. והיום ביררתי וקיבלתי אישור ואני צריכה לשלם רק 200 ש"ח אשמח בכלל לשוחח עימך בטלפון אם תרצי:051-632844 תודה על עזרתך ואשמח אם נהייה בקשר גם בפורום להתראות והחלמה הכי מהירה שיכולה להיות לכולם שרון.

20/07/2000 | 23:16 | מאת: גלית

היי בנות רציתי ליידע אתכן שיש קבוצה נפלאה של חולי IBD ישראלים באינטרנט אפשר לפנות אליי לדואל ואשמח ליצור אתכן קשר דרך אגב - רמיקייד נכנס לסל הבריאות, רפואה שלמה גלית

21/07/2000 | 13:20 | מאת: שירי

גלית שלום אני לא מצליחה להכנס לדואר האלקטרוני שלך תוכלי לרשום לי אותו תודה שירי

13/10/2001 | 11:15 | מאת: רונית

שירי, תוכלי לתת לי את הכתובת של הקבוצה. את יכולה להשאיר לי הודעה בדואר האלקטרוני שלי [email protected]

מנהל פורום כירורגיה