השפעת מחלת הסרטן במישפחה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

08/11/2000 | 17:39 | מאת: IDIT LEVY

כיצד משפיעה מחלת הסרטן של אחד מההורים על היתפתחות הילדים, וכיצד ניתן להיתמודד עם הבעיות העולות

08/11/2000 | 18:01 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום אידית, מצטער לשמוע על המחלה, בעיתך דורשת תשובה מקצועית אשר תוכלי לקבלה מפורום פסיכולוגיה פני לפורום זה ושאלי אותה את הגב' פרידמן. לדעתי נוצרות כאן בעיות הקשורות לבסיס העולם של הילד, אב או אם אשר מהוים עבורו את היסוד המוצק לחייו פיתאום נתונים בסכנת חיים. יש פוביות הקשורות בשאלות של חיים ומות ועוד. הכתובת לשאלתךhttp://www.doctors.co.il/forums/list.php?f=6 דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה