ניתוח כרוכגי-פלסטי, פרסקופיה - קיצור כיבה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

20/07/2000 | 01:55 | מאת: לאורה

שלום! אני מעוניינת לעבור ניתוח כרוגיפלסטי לקיצור כיבה, הניתוח הוא בשיטת הפרסקופיה ע"י החדרת טבעת. שאלתי היא? מה הם הסיכונים הכרוכים בניתוח מסוג זה, תופעות הלואי, ואחוזי ההצלחה? תודה מראש.

20/07/2000 | 19:30 | מאת: ד"ר ישראלית

שלום ליאורה הניתוחים הלפרוסקופים לקיצור הקיבה הם חדשים יחסית ישנם מספר מרכזים המתמחים בהם בינהם בלינסון, וולפסון, לניאדו ועוד הקריטריונים לבצע הם השמנת יתר קיצונית הגורמת נזק בריאותי בכל בית חולים יש הערכה לגבי החולה לפני ניתוח כזה ושם תוכלי לקבל פרטים לגבי שאלותיך בעיקרון כמו כל ניתוח יש הצלחות וכישלונות הנובעים מגורמים שונים בינהם הנסיון של המנתח פני לאחד המרכזים וקבלי יעוץ בברכה דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה