המנגיומה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

07/11/2000 | 16:00 | מאת: רונית

לכבוד ד"ר וייזר שלום, בבדיקת C.T בכבד נמצא נגע היפודנסי גדול (7*5) קרוב לודאי המנגיומה קברנוזית אני יודעת מה פירוש המנגיומה אך ברצוני לברר מה פרוש המילה היפודנסי וקברנוזית כמו כן רציתי לשאול כיצד ייתכן שבבדיקת אולטרסאונד מצאו את הנגע באונה הימנית ובתשובה של ה-C.T הנגע נמצא באונה השמאלית? בתודה רונית

07/11/2000 | 18:40 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום רונית, המונחים שכתבת מתארים את המבנה של ההמנגיומה, כנראה שמישהו טעה במיקום ובלבל בין שמאל לימין. אין לזה משמעות דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה