שאלה חשובה!!!

דיון מתוך פורום  כירורגיה

06/11/2000 | 23:24 | מאת: רן

אני בן 23 וגובהי הוא 165 ס"מ. דבר זה מוריד לי מאד את הביטחון ופוגע בי במהלך חיי היום יום. לפי הבנתי יש מ"ס דרכים ניתוחיים להארכת גפיים. רציתי בבקשה לדעת איך ניתוחים אילו מתבצעים?מה זמן ההחלמה?וכמה ניתוח כזה עולה? אודה לך אם תוכל לענות לי על שאלות אילו כמה שיותר בפירוט. תודה רבה רבה מראש,רן.

07/11/2000 | 18:43 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום רן שאלתך אינה במקום הנכון, מציע שתפנה לאורטופדיה. דר' ויזר

21/11/2000 | 17:48 | מאת: אחת

תגיד מה השתגעת? אני יכולה להראות לך הרבה אנשים גבוהים מידי שלא מוצאים מכנסיים מתאימות, וכל החולצות גם אם הם שרוול ארוך , אצלם זה קצר, ועוד ועוד, אני לא חושבת שזה שיך לאורטופדיה כמו שהרופא אמר, אלא לפסיכיאטריה, אתה צריך לטפל בבעיה הזו ע"י שתשקיע יותר באישיות שלך, תהיה יותר נחמד, תקרא, ותלמד , אז תהיה יותר חכם, תעבוד על ההתנהגות שלך, יגידו שאתה בחור טוב, ואחרי שיהיו לך הרבה תכונות טובות, מי יסתכל לך על הגובה, זה פחות כואב מניתוחי גפיים וזה יותר מוצלח, אז תהיה בחור "מרוכז" אז מה? וחוץ מזה תמיד תוכל לקחת לך אישה ממחלקת -נשים קטנות, ובשבילה תהיה קארי גראנט, זה מה קבלת, תחיה עם זה טוב בחור צעיר.

מנהל פורום כירורגיה