כאבי בטן עם הקרנה לגב.

דיון מתוך פורום  כירורגיה

18/07/2000 | 02:12 | מאת: אמנון

במשך כשנתיים, אני סובל מכאבים בבטן העליונה, במיוחד בצידי הבטן. כאבים אלה מלווים בנפיחות הבטן, ומקרינים לאיזור הגב. הכאבים האלה חזקים מאוד עד כדי כך שאני מתעורר משנתי ואיני מסוגל לישון עוד. ביקרתי אצל מספר רופאים: גסטרואנטרולוג,אורולוג,ואורטופד. עברתי הרבה בדיקות כגון:דם, מעבדה, רנטגן של וושט קיבה ותרסריון, אולטראסאונד בטן עליונה כליות ודרכי השתן, C.T.בטן ואגן. תוצאות כל הבדיקות היו תקינות. כמו כן עברתי נסיון לבדיקת גאסטרוסקופיה בהרדמה חלקית, אך נסיון זה נכשל. מיכיוון שעד היום אני סובל מבעיה זו ואין מושיע, אשמח לקבל ממך ייעוץ ו/או הכוונה.

18/07/2000 | 19:43 | מאת: ד"ר ישראלית

שלום אמנון על פי הסיפור נראה שעברת את כל הגורמים והבדיקות האפשריות. קשה להציע לך באופן ורטואלי עוד בדיקות וכיוונים. רצוי לגמור ברור של מערכת העיכול בעזרת גסטרוסקופיה וקולונוסקופיה ולבדוק את עמוד השידרה בעזרת CT האם בוצע בבדיקת הסי-טי של הבטן איבחון של הלבלב? האם ביצעת בדיקת דם ושתן לעמילאז? אין לי מה להוסיף על בדיקותיך פרט לנ"ל דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה