פטריה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

17/07/2000 | 22:54 | מאת: סימה

לאחר ציפורן חודרנית בבוהן כיצד ניתן לטפל בפיטריה בציפורן? יש לי אותה במשך 3 חודשים (להיפטר מימנה

18/07/2000 | 19:35 | מאת: ד"ר ישראלית

שלום סימה פטריות בציפורנים קשות לטיפול והן חלק מהגורמים לציפורן חודרנית תוכלי לפנות בשאלה בנושא לפורום רפואת עור כאן באתר או לפנות לבדיקה של רופא עור במרפאה בברכה דר' ויזר נ.ב. עקירת הציפורן אינה פותרת את בעית הפיטריה

26/08/2000 | 23:57 | מאת: nerei eli

האם הכדורים הנלקחים במסגרת הטיפול בציפורניים מקרקעים מטיסה= האם ניתן להמשיך לטוס עם הכדורים או חייבים זמן המתנה לסיום ההשפעה של הכדורים תודה מראש

מנהל פורום כירורגיה