ורידים ברגלים

דיון מתוך פורום  כירורגיה

03/11/2000 | 23:05 | מאת: אסטרליס

נותחתי בורידים ברגלים בשיטה שמוציאים קטעים קטעים של וריד מהרגל ושולחתי לאחר חצי שעה לביתי , והורידים חזרו חזרה. ביצעתי בדיקה דופלר ברגלים ונמצאה לי סתימה בורידים העליונים. מציעים לי להוציא את כל הוריד . שאלתי היא , למה בהתחלה לא בוצע דופלר ברגלים , ןהאם כדאי לעבור את הניתוח. בתודה מראש על תשובתכם

04/11/2000 | 19:03 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום אסטרליס הניתוח שעברת הוא כריתה חלקית של הורידים, את זקוקה ל - SRIPPING שהוא ניתוח גדול יותר בו מוציאים את כל המע' השטחית של הורידים. פני לכירורג כלי דם דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה