ציפורן חודרנית

דיון מתוך פורום  כירורגיה

17/07/2000 | 12:57 | מאת: mor

כיצד ניתן לטפל בציפורן חודרנית לבד חוץ מתמיסת ריכוך של שול? וכיצד ניתן למנוע היווצרות הציפורן בעתיד?

17/07/2000 | 18:59 | מאת: ד"ר ישראלית

שלום מור ציפורן חודרנית היא שילוב של בעיה מכנית ודלקתית הגורם שמטפל בכך הוא פודיאטר מומחה לכף רגל. בבית את יכולה לבצע אמבטיות מי סבון ולהשרות את כף הרגל אך אני ממליץ כי תפני לקבל עזרה מקצועית דר' ויזר

03/03/2001 | 10:13 | מאת: טל רוקמל

hi dr vizer my name is tal and i am a second year podiatry student and i would like some info about the podiatry profession in israel

מנהל פורום כירורגיה