דלקת קיבה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

02/11/2000 | 14:01 | מאת: יניב

שלום! לפני 15 חודש איבחנו אצלי אולקוס , נטלתי לוסק אך הוא לא השפיע עליי ולכן הרופא שלח אותי לבדיקת גסטרוסקופיה נוספת ושם איבחנו שיש לי דלקת קיבה , לפי מה שהבנתי מהרופא אצטרך לקחת לוסק כל החיים. רציתי לשאול: האם זהו הטיפול היחידי במקרה זה? ומה יותר גרוע אולקוס או דלקת קיבה? בתודה !! יניב

02/11/2000 | 19:10 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום יניב, אכן היית אמור לשאול שאלה זו בפורום גסטרואנטרולוגיה אלו הרופאים העוסקים במחלות מעיים. ראשית אנסה לעשות סדר, האם אובחן אצלך בגסטרוסקופיה כיב או דלקת קיבה ואם דלקת האם נלקחו תרביות לברר אם יש חיידק? אם יש חיידק ניתן לטפל עם אנטיביוטיקה מתאימה ואז לא תזדקק לטיפול קבוע בלוסק ברר פרטים אלו עם הגסטרו המטפל בך דר' ויזר

27/12/2000 | 15:35 | מאת: מרדכי פדידה

אני בן 60 לפני כשבועיים סבלתי מצרבת חזקה במרכז החזה. לפני יומיים עברתי בדיקה אנדוסקופית והתברר שיש לי GEP בגובה 42 ס"מ מן השיניים ודלקת פוליקולרם? נאמר לי שנלקחה דגימה לבדיקה להמצאות חיידק? התשובה צפויה להתקבל ביום שני הבא. שאלתי: למה אני יכול לצפות?

מנהל פורום כירורגיה