כמה זמן החלמה?

דיון מתוך פורום  כירורגיה

30/10/2000 | 21:33 | מאת: ארז

שלום לדר ויזר... זה שוב אני ארז ... ברצוני לדעת אם אני עושה ניתוח בשבר בטבור לתיקון הבעייה, ביום ראשון הבא כלומר, 5.10.2000 האם באותו יום אני יכול לתפקד מבחינה של ללכת לאוניברסיטה ללימודים? אם לא, וגם אם כן, כמה זמן לוקח לאזור להחלים כללית? וכמה זמן יקח לי לחזור ללימודים כלומר כמה ימים? אנא ענה לי לפי השערותיך .... בתודה ארז...

31/10/2000 | 18:27 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום ארז, איחולי על החלטתך, ההחלמה לוקחת מס' שבועות ולהערכתי לא תוכל ללמוד לפחות בשבוע הראשון לאחר הנתוח בהצלחה דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה