ציפורניים

דיון מתוך פורום  כירורגיה

30/10/2000 | 12:29 | מאת: משולמי אורן

דר' שלום. לפני כשלשה שבועות קיבלה ביתי בת שנה וחצי מכה בזרת ידה השמאלית. כתוצאה מכך נשרה הציפורן לאחר כשבועיים. אתמול ה 29.10 ביקרנו אצל הרופא שהסביר לנו שיתכן שנפגע שורש הציפורן ושהציפורן לא תצמח שוב. ברצוני לשאול שלש שאלות: 1. האם יש מה לעשות במידה ונפגע שורש הציפורן? 2. כמה זמן צריך לחקות עד שיודעים סופית אם הציפורן תגדל? 3. האם יש פתרון פלסטי במקרה והציפורן לא תגדל? בתודה משולמי אורן נ.ב כל הכבוד על האתר

30/10/2000 | 20:37 | מאת: ד"ר א. ויזר

לרוב לאחר חבלה למיטת הציפורן גדלה ציפורן חדשה תוך מס' שבועות. תתכן עיוות בציפורן והפתרון יכול להינתן אולי על ידי כירורגיה פלסטית. בברכה דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה