קרוהן

דיון מתוך פורום  כירורגיה

29/10/2000 | 15:28 | מאת: שני

שלום ד"ר בקרוב משפחתי סוף-סןף אובחן סופית (האם זה ניתן לקביעה וודאית ?) קרוהן הנ"ל סובל מאי ספיקת לב כרונית ,ל"ד גבוה וסוכרת ,מה שמונע ממנו לקחת קורטיזונים ! הנ"ל מטופל ב PENTASA ,האם יעילותה היא רק בשיתוף עם קורטיזון ?? (פשוט בינתיים לא רואים את האור בקצה המנהרה !!!) בתודה

29/10/2000 | 23:32 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום שני, קשה בחולה כה מורכב לתת עצה, מניח כי הוא מטופל על ידי גסטרו. כעקרון התרופה ניתנת גם ללא סטרואידים. מאחל לו ההחלמה דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה