טיפול בעצירות

דיון מתוך פורום  כירורגיה

28/10/2000 | 23:17 | מאת: סתיו איתי

ברצוני לדעת אם יש טיפול לא קונבנציונאלי מוכח לעצירות מאחר שכל התרופות ,המשחות והכדורים למינהם לא עזרו כלל

29/10/2000 | 23:35 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום איתי, ראשית שנה מחשבה עצירות אינה מחלה אלא תופעה טבעית הקשורה בפעילות מעיים. אם עברת ברור מעי גס ודק והכל תקין הדבר הינו פיזיולוגי כלמר כך עובדים המעיים שלך. על מנת לטפל יש לקבל עצה מקצועית מדיאטנית, ולהשתמש בתרופות על בסיס טבעי לאורך זמן. לא כל תרופה מתאימה לכל אחד ועליך לגלות לבד מה התכשיר המתאים. בברכה דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה