קרוהן

דיון מתוך פורום  כירורגיה

28/10/2000 | 18:10 | מאת: דני ברזילי

מחלת קרוהן אובחנה אצלי לפני כעשרים שנה. אני מטופל תרופתית (ראפאסל) וכמעט איני סובל בחיי יום יום. לפני כחודשיים התחילו כאבים קשים בקרסול ימין. בדיקות שונות לא העלו דבר. ראומטולוג אליו הגעתי לבסוף אומר שזה כנראה סיבוך אופייני של קרוהן, יעבור מעצמו ועלול לחזור. האם זה אמנם כך? אילו מקומות נוספים עלולים להפגע? איזה טיפול מומלץ?

29/10/2000 | 23:41 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום דני, לצורך קבלת תשובה לשאלותיך ראה כתבה באתר שלנו:http://doctors.co.il/surgery/article/235/ תוכל למצוא את מירב הפרטים ששאלת. אם יהיו שאלות נוספות אשמח לענות דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה