שאיבת שומן לבת 24

דיון מתוך פורום  כירורגיה

11/07/2000 | 15:52 | מאת: יעל

שלום רב! ברצוני לשאול האם מומלץ לבצע שאיבת שומן בגיל 24ת לפני לידות וכו'?? מבנה גוף נמוך ןרזה מאד (48 ק"ג) בעלת אגן רחב , ולא פרופורציונלי לחלוטין?? האם השומן חוזר? היש צורך בדיאטה לכל החיים ששלאחר הניתוח? האם יש סכנה בלידה? האם נותרות צלקות? תודה מראש על התשובה

11/07/2000 | 22:20 | מאת: ד"ר ישראלית

שלום לך יעל לפי תאורך את נראת היטב ושוקלת מעט שאיבת שומן היא פעולה אסטטית קוסמטית המתבצעת על ידי רופא פלסטיקאי אין לי מידע ברור בנושא למיטב הבנתי השומן חוזר לאחר זמן צלקות לרוב זעירות וחבויות תצרי קשר עם פלסטיקאי ותקבלי מידע מדויק לבריאות דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה