הזעה בכפות הידיים

דיון מתוך פורום  כירורגיה

10/10/2000 | 17:22 | מאת: יוסי

שלום אני סובל מבעיה של הזעה מוגברת בכפות הידיים.הבעיה נורא מציקה .היא מפריעה לי בחיי היום-יום וגורמת לי לאי-נוחות כשעלי לעשות פעולות שונות(לחיצת יד למשל...) שמעתי שיש ניתוח שיכול לפתור את הבעיה-האם הניתוח פותר את הבעיה לחלוטין? והאם יש עוד סוגי טיפולים מלבד ניתוח? כמו כן אשמח אם תוכל לומר לי היכן אוכל לקבל את הטיפול בתודה מראש

11/10/2000 | 23:48 | מאת: דר וידר

קיים פתרון ניתוחי יעיל להפסקת ההזעה בכפות הידיים. הניתוח מבוצע בבית החזה ע"י מכשור אנדוסקופי .בניתוח המבוצע בהרדמה כללית מבצעים חתך קטן (לעיתים שני חתכים) בדופן בית החזה . דרך החתך מוחדר המכשור האנדוסקופי ומבוצע חיתוך של סיבי עצב- שגורם להפסקת ההזעה בכפות הידיים. יש לציין שבחלק מהמטופלים יש הגברה של כמות הזעה בחלקים אחרים של הגוף.

14/10/2000 | 23:25 | מאת: אסתי-קינייסולוגית

ליוסי לפני טיפול חודרני כמו ניתוח, אני מציעה לך לנסות ולעבור טיפול קינייסולוגי. טיפול יחודי המאבחן דרך בדיקות שריר את הגורם הראשוני לבעיה ובו מטפל, אותו מנטרל. יש תוצאות!! לפרטים נוספים פנה לאי-מייל בברכה אסתי

16/10/2000 | 00:07 | מאת: יוסי

תודה על תשובתך אני אשמח לדעת עוד על הטיפול שציינת ואני גם בטוח שארצה לנסות אותו לפני שאחליט לבצע ניתוח תודה!

מנהל פורום כירורגיה