ירידה במשקל.

דיון מתוך פורום  כירורגיה

09/10/2000 | 23:30 | מאת: aharon

שלום רב, אני בן 23 גובהי 1.80 ועד לפני כחצי שנה הייתי שוקל בסביבות 68. לפתע התחלתי להרזות וכיום אני שוקל בסביבות 60. ביצעתי בדיקות דם מקיפות( כולל בלוטת התריס) והן נמצאו תקינות לחלוטין. אני פעיל ספורטיבית ( משחק כדורגל ועושה לעיתים תרגילי כוח). אני אוכל ארוחות סדירות ואף לעיתים יותר מכך, בחודש האחרון התחלתי לאכול אף יותר בכדי להשמין אך ללא הועיל. אני מרגיש בריא ולא מרגיש שום חולשה. נושא זה מעיק לי מאוד מקווה שתוכל לעזור לי. תודה מראש אהרון

16/10/2000 | 00:25 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום אהרון האם הינך ממשיך לרזות? רצוי גם לבצע ברור של המעיים בעזרת גסטרואנטרולוג. יתכן בעית ספיגה או חלילה גידול במעי. בברכה דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה