פצע

דיון מתוך פורום  כירורגיה

02/10/2000 | 17:07 | מאת: אריאלה עדי

שלום! מזה כחודשיים יש לי מין פצע או גוש שומני במפסעה שלאחרונה מאוד כואב, אני יודעת שאין לי מה לדאוג בקשר לסרטן... רופא הנשים שלי אמר לי שעלי לפנות לכירורג על מנת להוציאו. האם אין משחה או כדורים על לרפא את המקום ללא צורך בניתוח אולי. מחכה לתשובה אני ממש מיואשת. תודה

14/10/2000 | 08:05 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום אריאלה על פי תאורך אכן דבר מטריד אך קרוב לודאי מדובר בגוש שומני עם פתח לעור המפריש. ניתן לסלקו בניתוח קטן בהרדמה מקומית. פני לכירורג באזור מגוריך לבדיקה וטיפול. דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה