המשך שאלה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

28/09/2000 | 23:17 | מאת: יריב

דר' ויזר שלום, תודה על התשובה שנתת לי בעניין הטיפול בטחורים חיצוניים. אם הבנתי נכון, תשובתך היא כי אין טיפול מלבד כריתה, מה שהרפואה איננה ממליצה. שמעתי כי יש איזה טיפול של דקירה. האם תוכל להתייחס, וכן להתייחס לשאלה האם המצב הוא הפיך? תודה מראש

29/09/2000 | 16:09 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום יריב אינני מכיר טיפול בדקירה, צריך לזכור כי טיפול בטחורים חיצוניים אינו אפשרי ללא הרדמה. לרוב אם אין תסמינים אחרים לא מטפלים בהם. כאשר מנתחים מסירים גם את הטחורים החיצוניים המפריעים. שנה טובה דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה