טיפול בטחורים חיצוניים

דיון מתוך פורום  כירורגיה

25/09/2000 | 23:17 | מאת: יריב

שלום רב, אני סובל מטחורים חיצוניים. נאמר לי ע"י רופא כי אין בעצם טיפול מלבד הרגלי תזונה. שאלתי היא האם באמת אין טיפול שיכול להעלים את התופעה, ןמהם הסיכויים להחלים בכלל? כמו כן האם קשירת טחורים היא פעולה לטחורים פנימיים בלבד?

26/09/2000 | 20:52 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום יריב ראשית ברצוני להפנותך למאמר בנושא באתר שלנוhttp://www.doctors.co.il/surgery/article/223/ היות ובאזור הטחורים החיצוניים ישנה תחושת כאב לא ניתן לטפל בקשירות אל רק בפנימיים. לרוב הטחורים החיצוניים אינם מהוים בעיה רפואית . הטיפול בהם הוא על ידי כריתתם בניתוח. בברכה דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה